HTC pregătește telefoane cu ecran 3D și terminale E-Ink?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.558 ori
<b>HTC pregătește telefoane cu ecran 3D și terminale E-Ink?</b>în vreme ce procesoarele smartphone-urilor evoluează foarte rapid, nu același lucru poate fi spus despre display-urile lor, care nu au mai făcut un salt tehnologic major de ceva vreme. Astfel, majoritatea ecranelor au rezoluție WVGA sau mai ridicată...

în vreme ce procesoarele smartphone-urilor evoluează foarte rapid, nu același lucru poate fi spus despre display-urile lor, care nu au mai făcut un salt tehnologic major de ceva vreme. Astfel, majoritatea ecranelor au rezoluție WVGA și se bazează pe panouri AMOLED sau LCD. Tehnologii precum cea 3D sau E-Ink de abia încep să prindă, iar HTC se pregătește să facă parte dintre pionieri.

Sharp este prima companie care s-a implicat serios în dezvoltarea unui smartphone 3D, promițând să lanseze un astfel de model în 2011. în ce privește și implicarea HTC, un job postat de compania taiwaneză menționa în descrierea sa că noul angajat va trebui să fie familiarizat cu display-urile 3D și tehnologia E-Ink, printre altele.

Informațiile se opresc aici din păcate, iar dacă ar fi să speculăm, ne-am aștepta ca HTC să pluseze încă o dată fața de Samsung, Sharp sau Nintendo, pregătind poate un telefon cu suport pentru captura video și foto 3D.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×