Motorola Sidekick Slide acum disponibil prin T-Mobile

2.903 ori
<b>Motorola Sidekick Slide acum disponibil prin T-Mobile</b>Daca hitul numit Sidekick LX nu a fost pe gustul dumneavoastra, sau pe masura portofelului, acum aveti sansa de a achizitiona o varianta mai ieftina si cu un design mai atragator, din aceeasi familie Motorola Sidekick. Noul model, Motorola Sidekick Slide...

Daca hitul numit Sidekick LX nu a fost pe gustul dumneavoastra, sau pe masura portofelului, acum aveti sansa de a achizitiona o varianta mai ieftina si cu un design mai atragator, din aceeasi familie Motorola Sidekick.

Noul model, Motorola Sidekick Slide va fi disponibil la pretul de doar 199 de dolari prin intermediul operatorului T-Mobile (abonament si TVA incluse). Cunoscut si ca un Sidekick in varianta "light" acest terminal este un low-end in comparatie cu predecesorul sau si include un display glisant in locul celui caracteristic pentru seria celor de la Motorola. De remarcat este faptul ca designul handsetului este mai atragator decat cel al modelului original, fiind tintit astfel un public format din adolescenti trendsetteri.

Sideckick Slide are dimensiuni mai reduse si este mai usor decat "fratele sau mai mare", Sidekick LX. Totusi, aceste caracteristici presupun ca telefonul sa includa un display de dimensiuni mici, in comparatie cu cel al variantei LX (un ecran Sharp AQUOS widescreen cu diagonala de 3 inch). Decizia de a cumpara acest terminal se va face in functie de tendinta dumneavoastra de a achizitiona un telefon mobil in functie de felul in care arata sau in functie de caracteristicile sale. In cazul lui Sidekick Slide, triumfa designul in defavoarea feature-urilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×