Telefonul 4G cu suport pentru conexiuni de 100Mbps in teste

1.368 ori
<b>Telefonul 4G cu suport pentru conexiuni de 100Mbps in teste</b>Nokia, impreuna cu o serie de companii de marca din industria mobila doresc sa ofere utilizatorilor viteze Internet de 100Mbps, cel putin teoretic, tehnologia aflandu-se in stadiul de testare la ora actuala. Testele precedente ale noii tehnologii au fost...

Nokia, impreuna cu o serie de companii de marca din industria mobila doresc sa ofere utilizatorilor viteze Internet de 100Mbps, cel putin teoretic, tehnologia aflandu-se in stadiul de testare la ora actuala.

Testele precedente ale noii tehnologii au fost incununate de succes, atat in cazul utilizarii "casnice" cat si a celei portabile. Specificatiile detaliate ale tipului de conectivitate fac referire la o viteza de download de 100Mbps si o viteza de uploada de 50Mbps, tehnologia WiMAX fiind depasita inzecit. Conexiunile 4G vor oferi clientilor viteze pe care serviciile broadband le asigura la ora actuala utilizatorilor de PC-uri.

Testarea noului sistem a fost initiata si de catre rivalii celor de la Nokia, LG si Samsung, in colaborare cu operatori de renume cum ar fi China Mobile, Orange, Vodafone sau NTT DoCoMo. Atat AT&T, cat si Verizon si-au aratat interesul pentru retelele 4G, care vor inlocui in viitorul indepartat pe cele HSDPA si EVDO. Se preconizeaza ca vom beneficia de conexiuni de 100Mbps incepand cu anul 2010.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×