Motorola sponsorizeaza un record mondial!

1.048 ori
<b>Motorola sponsorizeaza un record mondial!</b>In timp ce unii dintre noi se multumesc sa prinda semnalul cel de toate zilele pe telefonul mobil, excentricii, cum este cazul cataratorului britanic Rod Bader incearca sa vada daca telefonul sau are semnal...pe cel mai inalt munte din lume. Este vorba...

In timp ce unii dintre noi se multumesc sa prinda semnalul cel de toate zilele pe telefonul mobil, excentricii, cum este cazul cataratorului britanic Rod Bader incearca sa vada daca telefonul sau are semnal...pe cel mai inalt munte din lume.

Este vorba evident despre o miscare inteligenta de promovare din partea celor de la Motorola, ce va presupune ca temerarul Bader sa efectueze o catarare pe Everest in luna mai si sa apeleze pe cineva din cel mai inalt turn al Chinei. Asta bineinteles daca vremea ii va permite, mai ales daca luam in considerare faptul ca turnul are o vedere clara catre latura de nord a masivului muntos, loc ideal pentru niste filmulete transmise "in direct".

Detinator de numeroase recorduri la capitolul catarari, Bader va trebui sa urmeze o ruta mai dificila catre varf si chiar daca va avea o echipa sa il ajute, vorbim totusi despre cel mai inalt masiv muntos din lume! Putem deja parca sa vizualizam cum indraznetul catarator va ajunge pe cel mai inalt pisc din lume si se va chinui sa transmita o propozitie de gen "Ma auzi?!?!" repetata de cateva ori, doar de dragul unui nou record.

Probabil Samsung, LG sau Nokia vor angaja cativa serpasi sabotori, in caz ca se simt amenintate de aceasta miscare de marketing.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×