Probleme pentru Nokia-Siemens

Autor:  | Publicat în:  Siemens 1.298 ori
<b>Probleme pentru Nokia-Siemens</b>Retelele Nokia-Siemens au anuntat luni ca exista o incetinire a finantarii in domeniul echipamentelor de telefonie mobila, in unele regiuni. Noua companie, formata prin unirea Nokia Corporation cu Siemens AG a inregistrat astfel de probleme in mai multe...

Retelele Nokia-Siemens au anuntat luni ca exista o incetinire a finantarii in domeniul echipamentelor de telefonie mobila, in unele regiuni. Noua companie, formata prin unirea Nokia Corporation cu Siemens AG a inregistrat astfel de probleme in mai multe zone ale Europei.

Compania, care si-a inceput operatiunile duminica afirma ca se asteapta la o crestere a pietei de infrastructuri fixe sau mobile si servicii adiacente in 2007. Analistii economic estimeaza aceasta crestere la 1% sau 2%, iar noua companie se asteapta ca pana in 2010 sa genereze anual 1.5 miliarde de euro. Totusi actiunile Nokia au scazut cu 1.3% in Helsinki, la fel si cele Siemens la Frankfurt. Sa fie o problema a companiei sau a intregii industrii?

Aruncand un ochi in ograda competitorilor de la Sony Ericsson, putem observa ca suedezii si-au scazut asteptarile de la o crestere medie la capitolul pietei echipamentelor mobile pana la cresteri de "o cifra" la capitolul procente de vanzari. Si Alcatel-Lucent se lupta cu astfel de probleme, iar cauza principala pare a fi nesiguranta clientilor. Dupa parerea analistilor economici fuziunile Nokia-Siemens si Alcatel-Lucent pot afecta cele 2 companii suficient incat Sony Ericsson sa castige teren serios.

Nokia-Siemens au aproximativ 600 de clienti si opereaza in 150 de tari, iar in ultimii ani fuziunile s-au tinut lant- Alcatel-ul francez unindu-se cu Lucent Technologies si Ericsson, care a cumaparat reteaua lui Marconi pentru 2.1 miliarde de dolari.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×