Motorola V3xx Gold, telefonul de aur!

2.419 ori
<b>Motorola V3xx Gold, telefonul de aur!</b>AT&T ne ofera auriul pe care multe telefoane nu indraznesc sa-l abordeze drept culoare principala in cadrul designului lor. Totul in cadrul unui model Motorola V3xx dotat cu 3G... O mina de aur? Vom afla curand. Modelul original de V3xx nu era atat de...

AT&T ne ofera auriul pe care multe telefoane nu indraznesc sa-l abordeze drept culoare principala in cadrul designului lor. Totul in cadrul unui model Motorola V3xx dotat cu 3G... O mina de aur? Vom afla curand.

Modelul original de V3xx nu era atat de spectaculos cum este varianta sa aurita, dar serviciile si dotarile au ramas aceleasi. Camera de 1.3 megapixeli, impreuna cu o extensie microSD si un radio HSDPA de calitate va vor convinge ca nu doar designul este atuul principal al terminalului. Stilul RAZR se impune totusi, atat de slim si la indemana, iar cand spunem la indemana ne referim si la pretul de 99.99$ dupa toate taxarile de rigoare.

Defectele? Putem vorbi ore intregi despre politica AT&T de a isi fideliza cumparatorii cu un contract pe cativa ani, dar avand in vedere ca primiti un telefon 3G si o colectie enorma de fisiere video de la serviciul de telefonie, lucrurile nu mai par atat de intunecate. Un defect al telefonului este ca nu reda filmele la rezolutia de 320x240, desi aceasta este standardul ecranului sau.

In asteptarea iPhone ne putem omori timpul cu V3xx, telefonul ce a fost lovit de atingerea regelui Midas!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×