Yummy, robot digital de bucatarie

Autor:  | Publicat în:  Inedit 818 ori
<b>Yummy, robot digital de bucatarie</b>Nu este inceputul unui film SF care se va termina cu gadgetul in cauza omorand familia pasnica. Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este un concept de gadget care va va usura gatitul cu ajutorul functiilor sale. Ce este Yummy exact? Il putem compara cu...

Nu este inceputul unui film SF care se va termina cu gadgetul in cauza omorand familia pasnica. Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este un concept de gadget care va va usura gatitul cu ajutorul functiilor sale.

Ce este Yummy exact? Il putem compara cu un computer, care este atasat pe un perete si se poate conecta la reteaua globala de retete si blogosfera gastronomica disponibila online. Yummy va putea accesa si media, cum ar fi podcasturi, bloguri video, muzica, televiziune online sau Skype.

Terminalul va avea si o camera capabila sa scaneze coduri de bare ce trebuie adaugate listei de cumparaturi si putem spune cu mana pe inima ca totul pare a fi doar un laptop foarte plat lipit de perete. Un surogat pentru un PC real, dar nu in totalitate computer, Yummy se pare ca va ramane la stadiul de concept.

Cina...nu e servita!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×