Motorola V70 Retro isi face aparitia

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.877 ori
<b>Motorola V70 Retro isi face aparitia</b>Pentru fanii telefoanelor old-school, avem un posibil star astazi: Motorola V70 Retro, pana acum neanuntat de catre producatorul american. Totusi, handsetul si-a facut aparitia pe site-ul CTI-Miami.com. Practic, avem de-a face cu o noua versiune a...

Pentru fanii telefoanelor old-school, avem un posibil star astazi: Motorola V70 Retro, pana acum neanuntat de catre producatorul american. Totusi, handsetul si-a facut aparitia pe site-ul CTI-Miami.com.

Practic, avem de-a face cu o noua versiune a telefonului Motorola V70, una cu o camera de 5 megapixeli, dar din pacate restul specificatiilor raman un mister. Pana si numele modelului ar putea fi schimbat, iar designul acestui terminal aminteste vag de telefoanele din seria L'Amour a celor de la Nokia, totusi cu un look putin mai dur.

Nu cu astfel de handseturi va recuceri Motorola piata globala, asta e sigur, de vreme ce LG ii sufla in ceafa gigantului american, de la o distanta de doar 0.1% din cota de piata. In vreme ce LG ne surprinde cu telefoane din seria Black Label, gen Chocolate 3, Motorola "inunda" piata cu low-end-uri sau telefoane de nivel mediu, care vor fi ignorate de catre cumparatorii fideli de terminale Nokia entry-level. Sa fie Motorola Atila salvarea companiei?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×