Sony Ericsson va lansa telefoane Bravia in India

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 889 ori
<b>Sony Ericsson va lansa telefoane Bravia in India</b>Nokia detine o cota de piata de 62.5% in India, fiind producatorul de telefoane cel mai popular din aceasta tara, asta in vreme ce Sony Ericsson detine 13%. Producatorul suedezo-japonez planuieste sa lanseze telefoane Bravia in India, pentru a rivaliza cu...

Nokia detine o cota de piata de 62.5% in India, fiind producatorul de telefoane cel mai popular din aceasta tara, asta in vreme ce Sony Ericsson detine 13%. Producatorul suedezo-japonez planuieste sa lanseze telefoane Bravia in India, pentru a rivaliza cu finlandezii care exceleaza pe piata low-end-urilor.

Sony Ericsson vinde deja handseturi Walkman si Cyber-shot la nivel global, dar telefoanele Bravia sunt disponibile in acest moment doar in Japonia. Producatorul de terminale mobile se asteapta ca India sa reprezinte 25% din piata globala a handseturilor in urmatorii 2 ani, dorind sa includa si alte branduri Sony printre produsele sale pentru a cuceri publicul.

Parte a acestui plan destinat Indiei este si cresterea capacitatii fabricii Sony Ericsson din aceasta tara, care va putea produce acum pana la 10 milioane de telefoane pe an. Majoritatea acestora vor fi terminale cu preturi scazute, telefoane entry-level. Din moment ce handseturile Bravia au aparut in Japonia, curand si in India, putem doar sa speram ca ele se indreapta si catre publicul european si cel american.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×