Imagini cu Palm Treo Pro/Treo 850, scapate pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.623 ori
<b>Imagini cu Palm Treo Pro/Treo 850, scapate pe Internet</b>Pentru cei care se indoiau ca va exista un Treo Pro, sau Treo 850 avem o serie de imagini, care confirma existenta acestui handset. Este interesant de mentionat ca primele poze cu noul Treo dateaza din luna mai si se intampla destul de rar ca astfel de...

Pentru cei care se indoiau ca va exista un Treo Pro, sau Treo 850 avem o serie de imagini, care confirma existenta acestui handset. Este interesant de mentionat ca primele poze cu noul Treo dateaza din luna mai si se intampla destul de rar ca astfel de imagini sa nu fie neclare.

Handsetul soseste cu o carcasa glossy, un display cu rezolutie de 320 x 320 pixeli si desi multi ar dori sa vada Android pe acest Palm, el va fi dotat cu Palm OS 2. Trebuie sa aflati ca in cadrul unui site destul de oficial al producatorului gamei Treo, telefonul isi face aparitia cu o serie de detalii, cum ar fi touchscreen-ul si functiile butoanelor acestui handset.

Palm Treo Pro/Treo 850

Pana acum, observam prezenta un difuzor, a unei camere, a unui conector microUSB, iar Treo 850 soseste si cu un port infrarosu, microfon, slot pentru extensii de memorie, WiFi si jack de 3.5 mm pentru casti. Va fi oare noul Treo la fel de ieftin ca si predecesorul sau, care si-a adjudecat titlul cel mai accesibil smartphone din lume, ca pret? Palm ar da lovitura cu o astfel de mutare, oferind publicului un rival pe masura lui iPhone, dar unul dotat cu tastatura QWERTY.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×