Motorola va detrona HTC, la capitolul telefoane Android vandute in 2010

1.899 ori
<b>Motorola va detrona HTC, la capitolul telefoane Android vandute in 2010</b>Un studiu al celor de la Digitimes Research a dezvaluit o concluzie surprinzatoare: Motorola ar putea vinde mai multe telefoane Android in 2010 decat HTC. Aparent, producatorul american de telefoane va vinde 34.7% din totalul de telefoane din acest...

Un studiu al celor de la Digitimes Research a dezvaluit o concluzie surprinzatoare: Motorola ar putea vinde mai multe telefoane Android in 2010 decat HTC. Aparent, producatorul american de telefoane va vinde 34.7% din totalul de telefoane din acest segment, in vreme ce HTC va vinde 31.9%.

Livrarile de telefoane bazate pe OS-ul Android si produse de HTC au ajuns la 6 milioane de unitati in 2009, facand din HTC compania numarul 1 la vanzari de handseturi ce ruleaza sistemul de operare produs de Google. La acel moment cota de piata in segmentul Android era de 64.5% pentru firma taiwaneza.

Totusi, lucrurile au luat o intorsatura noua atunci cand Motorola a lansat primul sau smartphone bazat pe Android, Droid, vandut in peste 2 milioane de unitati pana acum. Vanzarile sunt echivalente cu 25% din totalul terminalelor de acest gen cumparate pana acum. Si asta in mai putin de 3 luni de la lansarea handsetului in octombrie 2009.

In plus, de la lansarea lui Droid, Motorola a mai prezentat inca 7 modele de smartphone-uri bazate pe Android si doreste sa ofere publicului nu mai putin de 30 de astfel de terminale in 2010. Previziunile expertilor afirma ca Moto ar putea vinde 12.5, pana la 15.6 milioane de unitati cu acest OS in 2010, o parte semnificativa din totalul estimat de 35-36 de milioane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×