Nokia 6700 Classic, intr-o recenzie video Mobilissimo.ro

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.697 ori
<b>Nokia 6700 Classic, intr-o recenzie video Mobilissimo.ro</b>Dupa cum probabil va amintiti, catre finalul anului trecut am realizat un top cu cele 3 telefoane preferate de utilizatorii Mobilissimo.ro in 2009. Ei bine, pe locul 3 al podiumului s-a aflat Nokia 6700 classic, disponibil la pretul de 778 RON si pe care...

Dupa cum probabil va amintiti, catre finalul anului trecut am realizat un top cu cele 3 telefoane preferate de utilizatorii Mobilissimo.ro in 2009. Ei bine, pe locul 3 al podiumului s-a aflat Nokia 6700 classic, disponibil la pretul de 778 RON si pe care il puteti admira in urmatoarea recenzie video pe care am efectuat-o:

Avem de-a face cu un model destul de elegant pentru un telefon de clasa mijlocie, posibil datorita partii din spate, fabricata din inox. Handsetul ruleaza Symbian S40, ceea ce i-ar putea deranja pe cei obisnuiti cu OS-uri moderne, gen Android sau Windows Mobile. Nokia 6700 classic incorporeaza un ecran TFT de 2.2 inchi, care suporta o rezolutie de 320 x 240 pixeli si foloseste o tastatura numerica.

Daca memoria sa interna de 170 MB nu este de ajuns, puteti creste spatiul de stocare prin intermediul cardurilor microSD. In partea din spate a telefonului se afla o camera de 5 megapixeli cu autofocus si 4 optiuni de balans al albului. Aflam si ca acest model vine cu suport A-GPS, email IMAP4, POP3, SMTP si o baterie care rezista la 4 ore de functionare in mod convorbire 3G, sau 5 ore in mod convorbire 2G GSM.

Ii multumim lui Cristian Manafu si DC Communications pentru furnizarea lui Nokia 6700 classic pentru teste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×