Motorola va lansa 20-30 de telefoane Android in 2010

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.286 ori
<b>Motorola va lansa 20-30 de telefoane Android in 2010</b>In vreme ce Motorola lansa handsetul DEXT oficial in Singapore, cei de la CNET Asia au avut ocazia sa ii ia un interviu lui Spiro Nikolakopoulos, vicepresedinte Motorola pe zona Asia Pacific. Aceasta a afirmat ca producatorul american va lansa nu mai...

In vreme ce Motorola lansa handsetul DEXT oficial in Singapore, cei de la CNET Asia au avut ocazia sa ii ia un interviu lui Spiro Nikolakopoulos, vicepresedinte Motorola pe zona Asia Pacific. Aceasta a afirmat ca producatorul american va lansa nu mai putin de 20, pana la 30 de modele Android in acest an.

Spiro a afirmat si ca nu toate telefoanele vor fi disponibile la nivel international, deci putem specula ca numarul lor real se va apropia de 10 mai degraba, asta daca numaram modele regionale gen CLIQ si DEXT drept un terminal. Motorola se apropie deja destul de mult de tinta propusa, lansand urmatoarele handseturi in 2010: Shadow, Devour, Backflip si Ruth.

In plus, mai exista cateva modele care vor sosi pe piata chineza destul de curand. Performanta este destul de impresionanta pentru o companie careia cu 2 ani in urma nu ii dadeam sanse de supravietuire, dar care a fost reinventata si salvata de OS-ul Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×