HTC Bravo fotografiat live, specificatii comune cu Nexus One

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.624 ori
<b>HTC Bravo fotografiat live, specificatii comune cu Nexus One</b>HTC Bravo este un telefon Android high end, cu specificatii si design similare cu cele de pe Google Nexus One. Diferenta dintre cele 2 este reprezentata de faptul ca Bravo foloseste un trackpad optic in locul unui trackball si iata si prima imagine cu...

HTC Bravo este un telefon Android high end, cu specificatii si design similare cu cele de pe Google Nexus One. Diferenta dintre cele 2 este reprezentata de faptul ca Bravo foloseste un trackpad optic in locul unui trackball si iata si prima imagine cu noul model HTC:

Dupa cum afirma cei de la Omio , terminalul (care nu a fost anuntat inca), imprumuta si display-ul WVGA AMOLED de 3.7 inchi de la Nexus One, dar si procesorul Qualcomm Snapdragon de 1 GHz. HTC Bravo vine cu WiFi, suport HSDPA, GPS si o camera de 5 megapixeli, plus suport multitouch, care lipseste de pe telefonul Google.

Se pare ca T-Mobile UK va comercializa in premiera acest model catre finalul lunii martie, la timp pentru a concura cu XPERIA X10 si primul telefon LG Android (GW620). Handsetul va fi oferit gratuit, cu un abonament pe 2 ani, cu tariful de 35 de euro pe luna.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×