Motorola X prezent În prima imagine de presă, se lansează pe 1 august și ne oferă primul benchmark

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.374 ori
<b>Motorola X prezent În prima imagine de presă, se lansează pe 1 august și ne oferă primul benchmark</b>Azi e ziua marilor scurgeri de informații, astfel că după detalii despre BlackBerry A10, iPhone 5S și Nexus 7 2, ni se dezvăluie în totalitate și Motorola&nbsp;X. Mult așteptatul handset care a avut parte de un teaser în reviste americane la...

Azi e ziua marilor scurgeri de informații, astfel că după detalii despre BlackBerry A10, iPhone 5S și Nexus 7 2, ni se dezvăluie în totalitate și Motorola X. Mult așteptatul handset care a avut parte de un teaser în reviste americane la începutul lunii este acum prezentat într-o randare oficială de presă, pe care o vedeți mai jos.

Terminalul arată identic cu cel din mâna lui Eric Schdmit, fotografiat cu o săptămână în urmă cu ceea ce părea a fi un Moto X în mână. Aflați și că telefonul va debuta în cadrul unui eveniment programat pentru 1 august, după cum chiar Motorola a anunțat. Fluxul de informații de azi nu se oprește aici! Android Police confirmă și specificațiile noului venit, ce includ un CPU Snapdragon dual core de 1.7 GHz, GPU Adreno 320, 2 GB RAM și ecran de 4.7 inch cu rezoluție 720p.

Motorola X prezent În prima imagine de presă, se lansează pe 1 august și ne oferă primul benchmark

în spate avem o cameră de 10.5 megapixeli, în zona frontală una de 2.1 MP, iar terminalul oferă și 16 GB memorie internă. El rulează Android 4.2.2 și a apărut pe web și un rezultat al benchmark-ului AnTuTu pentru Motorola X. Handsetul atinge 18.000 - 19.000 în acest benchmark, iar în 3DMark ajunge la 7100, în testul Ice Storm Extreme, ceea ce nu e rău deloc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×