Motorola X prezent În prima imagine de presă, se lansează pe 1 august și ne oferă primul benchmark

1.575 ori
<b>Motorola X prezent În prima imagine de presă, se lansează pe 1 august și ne oferă primul benchmark</b>Azi e ziua marilor scurgeri de informații, astfel că după detalii despre BlackBerry A10, iPhone 5S și Nexus 7 2, ni se dezvăluie în totalitate și Motorola&nbsp;X. Mult așteptatul handset care a avut parte de un teaser în reviste americane la...

Azi e ziua marilor scurgeri de informații, astfel că după detalii despre BlackBerry A10, iPhone 5S și Nexus 7 2, ni se dezvăluie în totalitate și Motorola X. Mult așteptatul handset care a avut parte de un teaser în reviste americane la începutul lunii este acum prezentat într-o randare oficială de presă, pe care o vedeți mai jos.

Terminalul arată identic cu cel din mâna lui Eric Schdmit, fotografiat cu o săptămână în urmă cu ceea ce părea a fi un Moto X în mână. Aflați și că telefonul va debuta în cadrul unui eveniment programat pentru 1 august, după cum chiar Motorola a anunțat. Fluxul de informații de azi nu se oprește aici! Android Police confirmă și specificațiile noului venit, ce includ un CPU Snapdragon dual core de 1.7 GHz, GPU Adreno 320, 2 GB RAM și ecran de 4.7 inch cu rezoluție 720p.

Motorola X prezent În prima imagine de presă, se lansează pe 1 august și ne oferă primul benchmark

în spate avem o cameră de 10.5 megapixeli, în zona frontală una de 2.1 MP, iar terminalul oferă și 16 GB memorie internă. El rulează Android 4.2.2 și a apărut pe web și un rezultat al benchmark-ului AnTuTu pentru Motorola X. Handsetul atinge 18.000 - 19.000 în acest benchmark, iar în 3DMark ajunge la 7100, în testul Ice Storm Extreme, ceea ce nu e rău deloc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×