Microsoft are profituri Însemnate datorită lui Android, ar putea chiar depăși veniturile lui Windows Phone

901 ori
<b>Microsoft are profituri Însemnate datorită lui Android, ar putea chiar depăși veniturile lui Windows Phone</b>Azi e ziua dezamăgirilor de la Microsoft, care a anunțat pierderi de aproape un miliard de dolari în ultimul trimestru și asta numai pe zona lui Surface RT. De parcă asta nu ar fi de ajuns se pare că profitul realizat de Windows Phone ar putea fi...

Azi e ziua dezamăgirilor de la Microsoft, care a anunțat pierderi de aproape un miliard de dolari în ultimul trimestru și asta numai pe zona lui Surface RT. De parcă asta nu ar fi de ajuns se pare că profitul realizat de Windows Phone ar putea fi eclipsat de... Android.

După cum probabil știți deja, un portofoliu bogat și vechi de brevete le permite celor de la Microsoft să obțină cam 10 dolari per terminal Android, sub formă de plată a unei licențe. Interesant e că la anunțarea veniturilor pe ultimul trimestru, compania din Redmond a ales să grupeze banii veniți din brevetele Android cu cei obținuți din licențele Windows Phone.

Totalul atins a fost de 222 de milioane de dolari, cam aceeași sumă pe care Microsoft le-o asigura celor de la Nokia ca suport pentru a continua să păstoreasca Windows Phone. Dacă tot vorbim de Nokia, finlandezii au vândut 7.4 milioane de unități Lumia în ultimele 3 luni, ceea ce nu poate decât să bucure Microsoft. Se mai poate Microsoft mândri cu un produs de succes, atunci când Windows 8 nu sta atât de bine pe cât spera, iar Windows Phone îi aduce mai puțin profit decât Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×