Motorola X se lansează pe 26 august, un operator confirmă printr-o scăpare

1.065 ori
<b>Motorola X se lansează pe 26 august, un operator confirmă printr-o scăpare</b>Deja Moto X este arhicunoscut, prin diferite scurgeri de informații și chiar un teaser oficial Motorola în revistele americane. Ce ne lipsește la acest model este un preț oficial și o dată clară de lansare. Ei bine, astăzi aflăm data! &nbsp; în...

Deja Moto X este arhicunoscut, prin diferite scurgeri de informații și chiar un teaser oficial Motorola în revistele americane. Ce ne lipsește la acest model este un preț oficial și o dată clară de lansare. Ei bine, astăzi aflăm data!

în weekendul trecut directorul Google, Eric Schmidt era surprins cu un Motorola X în mână, iar astăzi aflăm că publicul mai are de așteptat o lună și o săptămână până să poată pune mâna pe acest nou venit. Pe 26 august va avea loc lansarea în valuri a handsetului, cu accesorii dedicate la pachet, conform unei scăpări de la operatorul american US Cellular.

Moto X sef Google

Trebuie să recunosc că lansarea are loc mai târziu decât ne așteptam, dar US Cellular e genul de operator care primește produse mai târziu decât restul. Din păcate nu avem și un preț pentru Moto X, iar pentru cei care se întreabă, vă reamintesc că acesta va fi cel mai probabil un model dual core, cu camera de 8 MP, ecran HD de 4.3 sau 4.7 inch (edge to edge) și va ieși în evidență prin software mai degrabă decât hardware.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×