Câteva schițe din manualul lui Samsung Galaxy Note III oferă detalii despre specificații

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.619 ori
<b>Câteva schițe din manualul lui Samsung Galaxy Note III oferă detalii despre specificații</b>Câteva schițe ale lui&nbsp;Galaxy Note III&nbsp;au ajuns pe internet prin intermediul publicației germane -&nbsp;SIM Only Radar. Publicația a primit imaginile de la un vânzător de ponturi, care a afirmat faptul că acestea sunt originale și...

Câteva schițe ale lui Galaxy Note III au ajuns pe internet prin intermediul publicației germane - SIM Only Radar. Publicația a primit imaginile de la un vânzător de ponturi, care a afirmat faptul că acestea sunt originale și aparțin modelului Galaxy Note III (SM-N900).

Imaginea de mai sus conține o listă cu specificațiile handset-ului, printre care se numără : display-ul Super Amoled de 5.7 inch, cameră foto de 13 megapixeli cu xenon flash, un procesor octa-core Exynos Cortex A7 și un procesor quad-core Snapdragon 800 tactat la 2.3 gHz.

Câteva schițe din manualul lui Samsung Galaxy Note III oferă detalii despre specificații

Dacă schițele sunt reale, atunci noul Galaxy Note va veni cu un buton dedicat pentru camera foto, lucru care este binevenit și foarte util. Unele zvonuri afirmă faptul că terminalul ar putea veni cu funcții avansate ale camerei foto, cum ar fi stabilizare optică. în ceea ce privește restul design-ul, el este asemănător cu cel al lui Samsung Galaxy S4. Momentan aceste știri rămân la stadiul de zvon și așteptăm în continuare o serie de informații oficiale.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×