Motorola Xoom, prima tabletă Android 3.0 sosește În acest trimestru, versiunea 4G până la jumătatea anului! (Video)

2.676 ori
<b>Motorola Xoom, prima tabletă Android 3.0 sosește În acest trimestru, versiunea 4G până la jumătatea anului! (Video)</b>După o perioadă îndelungată de teasing și speculații, Motorola a anunțat în sfârșit tableta sa Android 3.0, cunoscută oficial drept Xoom. Prezent la CES 2011, acest terminal va sosi pe piață în primul trimestru al acestui an, iar o variantă...

După o perioadă îndelungată de teasing și speculații, Motorola a anunțat în sfârșit tableta sa Android 3.0, cunoscută oficial drept Xoom. Prezent la CES 2011, acest terminal va sosi pe piață în primul trimestru al acestui an, iar o variantă cu suport 4G LTE va fi lansată în următorul trimestru.

Prețul gadgetului nu este cunoscut încă și e bizar să vedem că numele de cod Honeycomb e asociat cu Android 3.0 în cazul lui Moto Xoom. Cu o săptămână în urmă aflam că de fapt această versiune de Android este cea 2.4, dar avem o presimțire că lucrurile se vor clarifica în următoarele zile, la CES. Să vedem ce ne rezervă această tabletă atractivă:

  • Display: 10.1 inch, 1280 x 800 pixeli
  • CPU: NVIDIA Tegra 2, 1GHz, dual core
  • Conectivitate: USB 2.0, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1, 3G, 4G LTE
  • Baterie: până la 10 ore de playback video
  • Camera: 5MP, bliț dual LED, captură video 720p, 2MP (cameră frontală)
  • Memorie: 32GB memorie internă, slot SD, 1GB DDR2 RAM

Tableta cântărește 730 de grame și măsoară 12.9mm în grosime, iar la prețul potrivit ar putea desființa rapid iPad-ul. Să vedem acum și câteva clipuri cu acest terminal:

XOOM

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×