Motorola Droid Bionic, un nou telefon LTE 4G anunțat la CES 2011

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.854 ori
<b>Motorola Droid Bionic, un nou telefon LTE 4G anunțat la CES 2011</b>După ce a prezentat oficial tableta Android 3.0 Xoom, Motorola a oferit publicului de la CES 2011 și șansa de a admira smartphone-ul LTE 4G Droid Bionic. Iată cum arată noul terminal: &nbsp; Avem de-a face cu un model dual core, cu procesor de 1GHz...

După ce a prezentat oficial tableta Android 3.0 Xoom, Motorola a oferit publicului de la CES 2011 și șansa de a admira smartphone-ul LTE 4G Droid Bionic. Iată cum arată noul terminal:

Avem de-a face cu un model dual core, cu procesor de 1GHz și display QHD de 4.3 inch. în plus, Motorola Droid Bionic vine cu 512MB RAM, ieșire HDMI, o cameră de 8 megapixeli și o cameră frontală VGA. Ce aduce nou handsetul este o modalitate de streaming video pe televizor și simultan și pe ecranul telefonului, cu ajutorul funcției Mirror Mode.

Acesta este un terminal Android, dar nu cunoaștem deocamdată versiunea de OS pe care o va adopta el, deși Gingerbread este favorită. Moto Droid Bionic vine și cu funcții de gaming, care pun în evidență display-ul uriaș QHD și suportul pentru vizualizare 1080p. Mai multe detalii despre acest nou venit, de la CES 2011!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×