Motorola XT685, un model Motoluxe cu Android 4.0 ICS la bord

2.210 ori
<b>Motorola XT685, un model Motoluxe cu Android 4.0 ICS la bord</b>Motorola tocmai a anunțat o versiune îmbunătățită a telefonului Motoluxe în China, terminalul purtând numele de Motoluxe XT685 și rulând Android 4.0 ICS. Acesta este un terminal dual mode și dual stanby care seamănă cu modelele Motoluxe mai...

Motorola tocmai a anunțat o versiune îmbunătățită a telefonului Motoluxe în China, terminalul purtând numele de Motoluxe XT685 și rulând Android 4.0 ICS. Acesta este un terminal dual mode și dual stanby care seamănă cu modelele Motoluxe mai vechi.

și specificațiile sale au rămas destul de similare, incluzând un display de 4 inch, o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED și o carcasă de 9.8 mm, plus CPU single core de 1 GHz. De remarcat faptul că modelul Motoluxe original avea un procesor de 800 MHZ, deci există un upgrade la capitolul procesor aici. Motorola Motoluxe XT685 este disponibil în China de azi, pe alb și negru și costă în jur de 312 dolari. Va fi interesant de urmărit progresul acestui terminal și dacă el va primi Android 4.1 Jelly Bean sau nu.

Cât despre sosirea sa în Europa, până și modele mai improbabile de atât precum HTC Desire V au ajuns la noi, deci de ce nu ar face-o și acest terminal? și asta mai ales că primul Motoluxe a fost bine primit la noi.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×