Rezultatele Samsung În Q2 2012 - peste 50 de milioane de smartphone-uri comercializate

1.258 ori
<b>Rezultatele Samsung În Q2 2012 - peste 50 de milioane de smartphone-uri comercializate</b>Nokia și Apple au publicat bilanțul financiar pe al doilea trimestru din 2012 și deja se poate forma o opinie vis-a-vis de parcursul fiecăreia în prima parte a anului în curs. Samsung a dat comunicatul de presă cu rezultatele înregistrate. Divizia...

Nokia și Apple au publicat bilanțul financiar pe al doilea trimestru din 2012 și deja se poate forma o opinie vis-a-vis de parcursul fiecăreia în prima parte a anului în curs. Samsung a dat comunicatul de presă cu rezultatele înregistrate. Divizia de telefoane mobile a funcționat ireproșabil și le-a adus peste 50 de milioane smartphone-uri vândute.

Important este că au reușit în mai puțin de două luni să vândă și 10 milioane de Samsung Galaxy S III. Au beneficiat și de lansarea mai târzie a noului iPhone / iPhone 5 ce se lasă preconizată pentru ultima parte a lui 2012. Trimestrul al treilea ar trebui să funcționeze mai prost, se suprapune cu vacanța de vară și o lună august anemică ca și vânzări. în T4 va sosi și iPhone-ul cel nou, iar lupta se va încinge cu adevărat.

Date interesante din comunicatul de presă al Samsung cu referire la parcursul financiar în Q2 2012:

  • Samsung Electronics înregistrează o creștere de 21% față de Q2 2011 în ce privește veniturile.
  • Profitul a crescut cu 79% față de Q2 2011 ajungând la 5.9 miliarde dolari;
  • Diviziile Consumer Electronics și IT & Mobile au o creștere de la an la an de 37%;
  • Samsung Mobile Comunications a înregistrat o creștere a veniturilor cu 75% față de perioada similară din 2011;
  • au fost evidențiate Samsung Galaxy S III și Samsung Galaxy Note - cine se gândea că smartbletul de 5.3 inch va avea așa mare succes?
  • speranțele lor sunt de creștere pe Q3 2012 și se bazează pe tablete și smartphone-uri, Galaxy S III fiind pe val;
  • se așteaptă să vândă mai multe telefoane LTE și asta după o cerere mai slabă în Q2 2012, telefoanele ieftine sunt la mare căutare și se referă la smartphone-urile de buget.

Samsung este printre puținele companii ce produc telefoane mobile de tip smartphone și o duc bine. Se mai adaugă Apple. Restul sunt pe pierdere sau abia își mențin piața și mă gândesc la Motorola, Sony, Nokia, RIM.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III În magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×