Motorola Z6c de la Verizon, pregatit pentru media

1.824 ori
<b>Motorola Z6c de la Verizon, pregatit pentru media</b>Probabil va amintiti de Motorola Z6c, terminaul care tocmai picase in mainile celor de la FCC, asteptand aprobarea finala. Ei bine, imaginea oferita de autoritatea care aproba terminalele ni se paruse insipida, dar iata ca acum Motorola a pus la...

Probabil va amintiti de Motorola Z6c, terminaul care tocmai picase in mainile celor de la FCC, asteptand aprobarea finala. Ei bine, imaginea oferita de autoritatea care aproba terminalele ni se paruse insipida, dar iata ca acum Motorola a pus la dispozitie publicatiilor de specialitate o serie de poze mai atragatoare cu Z6c, cum este si cea de mai jos:

Terminalul este un slider dual mode GSM/CDMA care va fi pus la dispozitie publicului american prin intermediul operatorului Verizon. Handsetul include un display QVGA si o camera de 2 megapixeli, dar din pacate nu cunoastem data sa de lansare, desi il vom vedea probabil in magazine in perioada Craciunului. Avem de-a face cu o editie stralucitoare a lui Z6c, deloc similara celei oferite de FCC, desi terminalul este acelasi, dar un pic mai colorat si luminos.

Mentiunea de pe display-ul noului Motorola, "world edition" defineste perfect terminalul, de vreme ce acesta va functiona pe orice continent, fiind dotat cu suport pentru retele GSM si CDMA, dar si EV-DO. Telefonul arata ca un music phone perfect, dar specificatiile sale tehnice nu au fost destul de graitoare la acest capitol, astfel ca va trebui sa asteptam o lansare oficiala a lui Z6c pentru un verdict mai clar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×