Produse evoMAG.ro

Moartea unui muncitor corean din cauza telefonului mobil, o crima?!

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 918 ori
<b>Moartea unui muncitor corean din cauza telefonului mobil, o crima?!</b>Mai bine zis crima accidentala, de vreme ce moartea muncitorului sud-corean a fost provocata din greseala de un coleg de munca, acesta declarand apoi presei ca victimei i-ar fi explodat telefonul mobil ucigandu-l. Politia si doctorul care au examinat...

Mai bine zis crima accidentala, de vreme ce moartea muncitorului sud-corean a fost provocata din greseala de un coleg de munca, acesta declarand apoi presei ca victimei i-ar fi explodat telefonul mobil ucigandu-l.

Politia si doctorul care au examinat corpul muncitorului de 33 de ani gasit joi mort cu un telefon mobil topit si lipit de piept, incercau sa inteleaga ce anume a provocat moartea acestui om. In cele din urma colegul sau a marturisit ca a lovit victima din greseala, mintind apoi in legatura cu explozia telefonului. Moartea s-a produs de fapt prin zdrobire din cauza ca muncitorul vinovat de crima accidentala controla un vehicul ce a strivit barbatul de stanci.

Autoritatile investigheaza daca telefonul a luat foc din cauza presiunii incercand si sa afle daca acesta a fost incendiat de colegul victimei. Va reamintim ca muncitorul ucis prezenta arsuri pe piept, coaste fracturate si hemoragie interna. Astfel, s-au mai potolit zvonurile ce anuntatu o noua serie de telefoane retrase din comert de teama unor noi explozii. De data aceasta se pare ca in locul celor de la Nokia ar fi fost LG, care nu a luat inca pozitie in legatura cu acest incident.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×