Mozilla oferă un preview al launcherului Firefox pentru Android

1.464 ori
<b>Mozilla oferă un preview al launcherului Firefox pentru Android</b>Mozilla a oferit astăzi un preview al launcherului Firefox pentru Android, creat în parteneriat cu EverythingMe. Aceștia din urmă vor oferi o modalitate de căutare contextuală a aplicațiilor. &nbsp; în imaginea de mai sus puteți vedea cum arată...

Mozilla a oferit astăzi un preview al launcherului Firefox pentru Android, creat în parteneriat cu EverythingMe. Aceștia din urmă vor oferi o modalitate de căutare contextuală a aplicațiilor.

în imaginea de mai sus puteți vedea cum arată launcherul și trebuie să spun că el arata destul de bine. Un download va fi disponibil în următoarele săptămâni, iar simplitatea și designul plat par a fi punctele centrale aici. în mod sigur acest launcher arata mai bine decât cel încercat de Facebook cu ceva vreme în urmă.

Această versiune va permite să grupați aplicațiile în categorii și să atașați contacte ecranului Home pentru acces mai rapid. Opțiunea de căutare de deasupra iconurilor duce spre EverythingMe cel mai probabil, iar Chrome a fost înlocuit cu Firefox, în  mod evident. Studiile celor de la EverythingMe au arătat că utilizatorii nu prea apreciază modalitatea de căutare de pe telefon, iar launcherul lor încurajează utilizarea acestei funcții.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×