Clona iPhone, Meizu M8 MiniOne, debuteaza in ianuarie?

Autor:  | Publicat în:  Meizu 2.675 ori
<b>Clona iPhone, Meizu M8 MiniOne, debuteaza in ianuarie?</b>In mod bizar avem vesti in legatura cu o potentiala lansare a lui Meizu M8 MiniOne, in SUA, patria legilor severe la capitolul proprietate intelectuala. Acest lucru inseamna ca aceasta copie fidela a lui iPhone ar fi desfiintata de autoritati, inca de la...

In mod bizar avem vesti in legatura cu o potentiala lansare a lui Meizu M8 MiniOne, in SUA, patria legilor severe la capitolul proprietate intelectuala. Acest lucru inseamna ca aceasta copie fidela a lui iPhone ar fi desfiintata de autoritati, inca de la primele sale minute de viata.

In comparatie cu China, tara natala a terminalului, SUA are legi mult mai severe in domeniul copyrightului. Se pare ca nici o modificare nu a fost adusa la designul original al lui M8, pe care l-am vazut in primul clip de prezentare al handsetului. Avem de-a face cu aceeasi clona care i-ar pune in miscare pe reprezentantii legali Apple, dar se pare ca site-ul chinezesc CNMO anunta o posibila lansare a telefonului in SUA, in cadrul showului CES din ianuarie.

Conform aceleiasi surse, terminalul ar urma sa fie disponibil pentru publicul de masa din luna februarie. Astfel, la un an dupa anuntarea lui M8, vom vedea in sfarsit handsetul pe piata, probabil starnind controverse din cauza reactiilor celor de la Apple. Ciudat ar fi ca vanzarile acestui terminal sa le depaseasca pe cele ale lui iPhone, sau ca telefonul sa prezinte mai multe avantaje decat hitul produs de compania lui Steve Jobs. Ramane sa aflam in ianuarie despre primul episod al acestui "razboi al clonelor".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×