Android testat pe hardware nou!

1.364 ori
<b>Android testat pe hardware nou!</b>Forumul Willcom core modules a publicat rezultatele verificarii tehnice efectuate in cadrul testelor lui Google Android pe hardware. In cadrul demonstratiei a fost folosit un procesor ARM11 i.MX31, care avea comportamentul unuia de 532 de MHz. Au fost...

Forumul Willcom core modules a publicat rezultatele verificarii tehnice efectuate in cadrul testelor lui Google Android pe hardware.

In cadrul demonstratiei a fost folosit un procesor ARM11 i.MX31, care avea comportamentul unuia de 532 de MHz. Au fost testate demo-uri ale serviciilor voce, GSM si W-SIM, pe langa numeroase alte aplicatii. Acestea sunt dezvoltate prin intermediul Software Development Kit-ului oferit de Google, in cadrul concursului sau adresat developerilor din toata lumea. Testele mentionate anterior au implicat si utilizarea serviciului Google Maps si a unui W-Sim detasabil.

Acest concept hardware reprezinta o platforma de baza care defineste viitorul terminalelor cu suport pentru pachetul Android. Evident, platforma software este bazata pe Linux, dupa cum sunt si aplicatiile dezvoltate pentru aceasta de catre forumul Willcom. Iata ca se fac pasi rapizi catre dezvoltarea softurilor Google pentru telefonul mobil si ceea ce vedem in imaginea de mai sus poate fi stramosul lui Google Phone, sau faza incipienta a unui proiect cu acest nume.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×