MWC 2010: Acer anunta telefonul Android Liquid e, cu procesor Snapdragon

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.477 ori
<b>MWC 2010: Acer anunta telefonul Android Liquid e, cu procesor Snapdragon</b>Desi Windows Phone 7 Series arata destul de bine pentru a rivaliza cu Android, tot mai multi producatori de handseturi recurg la aceasta platforma pentru viitoarele lor terminale. Este si cazul celor de la Acer, care au prezentat la MWC 2010 smartphone-ul...

Desi Windows Phone 7 Series arata destul de bine pentru a rivaliza cu Android, tot mai multi producatori de handseturi recurg la aceasta platforma pentru viitoarele lor terminale. Este si cazul celor de la Acer, care au prezentat la MWC 2010 smartphone-ul Liquid e.

Acest telefon vine cu un procesor Snapdragon de 786 MHz, GPS, WiFi si suport HSDPA. Acer Liquid e ruleaza Android 2.1 si foloseste un eran touch de 3.5 inch , lookul sau per ansamblu amintind de un Zune. Aflam si ca terminalul suporta playback video HD si streaming, gaming si browsing web, chiar si in cazul site-urilor complexe.

Android Eclair 2.1 aduce cu sine o lista de contacte rapide, care va permite sa treceti de la lista de persoane pe care le apelati la aplicatia de social networking, dar si ecrane Home variate (pana la 5), care va permit sa instalati aplicatiile dorite din Android Market, afisandu-le, impreuna cu widgeturi si shortcuturi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×