MWC 2010: LG GW990, bazat pe platforma Nokia-Intel MeeGo

Autor:  | Publicat în:  LG 1.852 ori
<b>MWC 2010: LG GW990, bazat pe platforma Nokia-Intel MeeGo</b>Anuntata ieri, platforma MeeGo reprezinta rezultatul colaborarii dintre Nokia si Intel si poate fi considerata principalul rival pentru Android OS. Iata ca acum aflam de un terminal non-Nokia care va rula acest sistem de operare, LG GW990. Handsetul este...

Anuntata ieri, platforma MeeGo reprezinta rezultatul colaborarii dintre Nokia si Intel si poate fi considerata principalul rival pentru Android OS. Iata ca acum aflam de un terminal non-Nokia care va rula acest sistem de operare, LG GW990.

Handsetul este primul bazat pe platforma Intel Moorestown, iar la aceasta ora modelul ruleaza Moblin, software specific Intel. Tranzitia catre MeeGo se va face usor, avand in vedere ca acesta este un hibrid dintre Moblin si Maemo. Ramane de vazut daca si Nokia va porta noul OS pe terminalele sale ce ruleaza deja Maemo, cum este cazul celebrului N900.

LG MeeGo

Intre timp, aflam de la Barcelona ca LG GW990 va fi lansat in Corea in a doua jumatate a anului si ca nu exista planuri pentru un debut european sau american al terminalului, inca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×