MWC 2010: Microsoft anunta platforma software Windows Phone 7 Series

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.232 ori
<b>MWC 2010: Microsoft anunta platforma software Windows Phone 7 Series</b>Dupa o asteptare indelungata si luni intregi de zvonuri si scapari pe web, iata ca Microsoft a prezentat in sfarsit oficial noua sa generatie de OS mobil. Este vorba de Windows Phone 7 Series, debutul unei noi platforme care va schimba peisajul pe scena...

Dupa o asteptare indelungata si luni intregi de zvonuri si scapari pe web, iata ca Microsoft a prezentat in sfarsit oficial noua sa generatie de OS mobil. Este vorba de Windows Phone 7 Series, debutul unei noi platforme care va schimba peisajul pe scena softurilor de pe terminalele mobile. Anuntat astazi la Barcelona, in cadrul MWC 2010, Windows Phone 7 Series a debutat in cadrul unei conferinte in care Steve Ballmer, CEO Microsoft a avut cuvantul.

Aceasta a fost probabil cea mai importanta lansare de astazi si aflam ca noul OS integreaza servicii muzicale Zune, clipuri video oferite de acelasi serviciu si jocuri Xbox Live, o premiera pentru o platforma mobila. Windows Phone 7 Series va afisa update-uri dinamice pe ecranul sau de Start, unde veti gasi si jocurile preferate si metode de sharing al continutului.

MWC 2010: Microsoft anunta platforma software Windows Phone 7 Series

Terminalele care vor rula Windows Phone 7 Series vor sosi cu o tasta dedicata pentru motorul de cautare Bing, o lovitura destul de grea pentru Google. Aflam si ca Adobe Flash nu va fi suportat initial pe aceste handseturi, dar ca va sosi apoi. Elementul central al interfatei noii platforme este reprezentat de hub-uri, care aduna intr-un singur meniu continuturi de pe web, servicii si aplicatii.

MWC 2010: Microsoft anunta platforma software Windows Phone 7 Series

Veti beneficia de 6 tipuri de hub-uri: Pictures, Games, Music + Video, Office, People si Marketplace. Primul smartphone ce va rula noul OS va fi lansat in perioada sarbatorilor din acest an si aflam si ca printre partenerii Microsoft se vor numara HTC, Sony Ericsson, HP, Toshiba, AT&T, Orange, Vodafone, Verizon, Sprint si multi altii.

MWC 2010: Microsoft anunta platforma software Windows Phone 7 Series

Experienta de gaming de pe Windows Phone 7 Series este unica, fiind prima de acest gen si singura metoda de a juca titluri Xbox Live pe un handset. Hubul Games va sosi cu feed-uri Spotlight, va afisa avatarurile gamerilor si punctele adunate de acestia, dar si profilurile lor. Experienta multimedia din hubul Music + Video va face din telefonul ce ruleaza Windows Phone 7 Series un adevarat player Zune, iar daca doriti mai multe detalii despre restul huburilor, aruncati o privire aici http://www.windowsphone7series.com/.

MWC 2010: Microsoft anunta platforma software Windows Phone 7 Series

Iata si un clip video de prezentare a inovatiei Microsoft:

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×