MWC 2010: Sagem si Puma prezinta un teaser al handsetului Puma Phone M1

Autor:  | Publicat în:  Sagem 1.590 ori
<b>MWC 2010: Sagem si Puma prezinta un teaser al handsetului Puma Phone M1</b>Sagem si Puma isi pregatesc telefonul dezvoltat in colaborare de lansare, care va avea loc maine, in cadrul showului MWC 2010, de la Barcelona. Puma Phone M1 este un terminal cu display touch si puteti admira cateva teasere ale sale mai jos, cu o zi...

Sagem si Puma isi pregatesc telefonul dezvoltat in colaborare de lansare, care va avea loc maine, in cadrul showului MWC 2010, de la Barcelona. Puma Phone M1 este un terminal cu display touch si puteti admira cateva teasere ale sale mai jos, cu o zi inainte de lansare.

Handsetul vine cu un panou solar in partea din spate, semn ca avem de-a face cu un gadget eco-friendly, alimentat cu energie solara. Terminalul va sosi cel putin intr-o varianta de culoare neagra, iar zvonurile afirma ca el va include numeroase aplicatii pentru persoanele cu un stil de viata activ.

Puma Phone M1

Printre acestea se numara un pedometru, cronometre, aplicatii pentru jogging, feeduri de stiri sportive si altele. Mai multe detalii, peste cateva ore, in direct de la MWC 2010.

Puma Phone M1

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×