Texas Instruments prezinta platforma OMAP4, bazata pe ARM, si platforma pentru developeri Blaze

Autor:  | Publicat în:  Texas Instruments 801 ori
<b>Texas Instruments prezinta platforma OMAP4, bazata pe ARM, si platforma pentru developeri Blaze</b>Texas Instruments tocmai a prezentat platforma system on chip OMAP 4, creand si o platforma pentru developeri, pe numele sau Blaze. Prototipul fusese descoperit de catre cei de la Slashgear la inceputul acestei luni. Texas Instruments se va axa pe...

Texas Instruments tocmai a prezentat platforma system on chip OMAP 4, creand si o platforma pentru developeri, pe numele sau Blaze. Prototipul fusese descoperit de catre cei de la Slashgear la inceputul acestei luni.

Texas Instruments se va axa pe promovarea metodelor inovatoare de interactiune, ce implica controlul prin recunoasterea gesturilor. Aruncand o privire pe diagrama SOC de mai jos aflam ca platforma este bazat pe acelasi CPU ARM Cortex-A9 de pe Apple iPad, desi TI afirma ca aceasta este singura platforma mobila capabila de output stereoscopic 720p la 30 fps per canal.

Texas Instruments,OMAP 4

Unicitatea noi solutii vine probabil si din faptul ca utilizatorii de rand nu tin mortis sa obtina calitate 3D-HD la vizionarea filmelor pe telefon si cu atat mai putin sa foloseasca ochelari 3D in tandem cu handsetul. Ramane de vazut daca Blaze va deveni un terminal real si nu doar un prototip.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×