MWC 2010: SPB Mobile Shell 5.0 anuntat oficial, vine cu suport Symbian si Android

2.210 ori
<b>MWC 2010: SPB Mobile Shell 5.0 anuntat oficial, vine cu suport Symbian si Android</b>SPB Software este un creator important de aplicatii si jocuri mobile, compania anuntand recent, in cadrul MWC 2010, lansarea aplicatiei SPB Mobile Shell 5.0. Acesta este cel mai bine vandut software din lume si aflam ca versiunea 5.0 nu va fi disponibila...

SPB Software este un creator important de aplicatii si jocuri pentru telefoane, compania anuntand recent, in cadrul MWC 2010, lansarea aplicatiei SPB Mobile Shell 5.0. Acesta este cel mai bine vandut software pentru telefoane mobile din lume si aflam ca versiunea 5.0 nu va fi disponibila doar pentru Windows Mobile, ci si pentru Android si Symbian, cu accentul pe terminale cu touchscreen.

Printre imbunatatirile aduse acestei versiuni se numara un nou engine 3D si o buna integrare a serviciilor de social networking. Engine-ul 3D va permite afisarea de efecte atractive vizual, in aplicatii ca 3D Media Player, 3D Photo Viewer, dar si a widgeturilor dinamice 3D si multe altele. In ce priveste social networking-ul, veti beneficia de Facebook, Twitter, LinkedIn si sincronizari/update-uri de status.

SPB Mobile Shell 5.0 vine si cu suport pentru multitouch, G-sensor si un asa-numit Feedback Engine, care raspunde inputului utilizatorului cu feedback haptic realist. SPB Mobile Shell a cunoscut popularitatea datorita colaborarii cu peste 15 producatori de telefoane mobile, printre care se numara si Sony Ericsson, Toshiba si O2. Ne asteptam ca si  noua versiune sa se bucure de la fel de mult succes.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×