MWC 2010: GSMA anunta castigatorii Global Mobile Awards

Autor:  | Publicat în:  Expozitii 948 ori
<b>MWC 2010: GSMA anunta castigatorii Global Mobile Awards</b>Ca in fiecare an, in ultimele zile de show Mobile World Congress, Asociatia GSM anunta castigatorii premiilor Global Mobile. Au existat 19 categorii in care au fost nominalizate atat companii cu nume mari, cat si unele faimoase doar la nivel local. &nbsp;...

Ca in fiecare an, in ultimele zile de show Mobile World Congress, Asociatia GSM anunta castigatorii premiilor Global Mobile. Au existat 19 categorii in care au fost nominalizate atat companii cu nume mari, cat si unele faimoase doar la nivel local.

Dintre premianti amintim castigatorul sectiunii "Cel mai bun joc pentru terminalele mobile", titlul Fight For Your Life. Cel mai bun serviciu mobil TV a fost desemnat TV.com, sustinut de CBS Mobile, in vreme ce premiul pentru cea mai buna campanie locala de advertising a fost adjudecat de R/GA pentru Nokia viNe.

Si producatorul de BlackBerry-uri, RIM a castigat un premiu, pentru "Produs sau serviciu inovator", in acest caz BlackBerry Enterprise Server 5.0. Cea mai buna platforma de servicii a fost desemnata Huawei SDP, in vreme ce distinctia pentru cea mai importanta inovatie in domeniul telefoniei mobile a fost acordata celor de la Orange, pentru serviciul voce Mobile HD.

Cel mai bun telefon a fost desemnat HTC Hero, iar persoana anului a fost nimeni altul decat Steve Jobs.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×