MWC 2010: Vodafone prezinta cel mai urat si ieftin telefon din lume

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.456 ori
<b>MWC 2010: Vodafone prezinta cel mai urat si ieftin telefon din lume</b>Majoritatea companiilor care isi expun produsele in Barcelona la MWC 2010 doresc sa arate clientilor si jurnalistilor produse de top si gadgeturi inovatoare. Ei bine, Vodafone doreste sa arate lumii un produs urat, ieftin dar util. Este vorba despre...

Majoritatea companiilor care isi expun produsele in Barcelona la MWC 2010 doresc sa arate clientilor si jurnalistilor produse de top si gadgeturi inovatoare. Ei bine, Vodafone doreste sa arate lumii un produs urat, ieftin dar util. Este vorba despre terminalul prezentat mai jos, un telefon cu design antic si pret de 15 dolari:

Pe numele sau Vodafone 150, terminalul este fabricat in China, de catre compania TCL si va fi lansat in Turcia, India, Congo si Ghana, dar si in alte tari din lumea a treia. Cu un look ce aminteste mai degraba de o telecomanda veche, handsetul vine cu un ecran monocrom mic, suportand apelare vocala, SMS si servicii bancare mobile.

Exista si un al doilea model, Vodafone 250, care aminteste o telecomanda TV cu display color, handsetul incluzand printre specificatii si radio FM si functii bancare, totul la pretul de 20 de dolari. Vodafone ne aminteste ca peste 11 milioane dintre clientii sai folosesc servicii bancare de pe telefonul mobil, un fenomen foarte popular la nivel global, astfel ca operatorul profita de acest trend.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×