MWC 2011: Samsung prezintă Galaxy S II, cel mai subțire smartphone din lume

3.668 ori
<b>MWC 2011: Samsung prezintă Galaxy S II, cel mai subțire smartphone din lume</b>în cadrul MWC 2011, care a debutat ieri cu o serie de conferințe de presă, Samsung Electronics a prezentat oficial terminalul Galaxy S II, despre care aflasem zvonuri cu săptămâni bune înainte de showul din Barcelona. Ei bine, acesta este cel mai...

în cadrul MWC 2011, care a debutat ieri cu o serie de conferințe de presă, Samsung Electronics a prezentat oficial terminalul Galaxy S II, despre care aflasem zvonuri cu săptămâni bune înainte de showul din Barcelona. Ei bine, acesta este cel mai subțire smartphone din lume și telefonul vine cu un procesor dual core care desființează concurența.

Cu o grosime de doar 8.49mm și rulând Android 2.3 Gingerbread, terminalul are toate șansele să îi calce pe urme primului Galaxy S, care a vândut peste 10 milioane de unități în 2010. Telefonul folosește un sistem interesant de Huburi, care îi oferă utilizatorului posibilitatea de a accesa funcția muzicală, de jocuri sau rețele sociale a lui Galaxy S II.

MWC 2011: Samsung prezintă Galaxy S II, cel mai subțire smartphone din lume

Aceste secțiuni ale meniului terminalului sunt: Social Hub Premium (socializare), Reader's Hub (puteți citi cărți și reviste), Game Hub (jocuri) și Music Hub (playerul audio). în plus, Samsung Galaxy S II vine cu o funcție utilă numită Live Panel, care permite personalizarea experienței telefonului, folosind un singur homescreen.

Iată cum arată și lista de specificații a terminalului:

  • Display: 4.27 inch, WVGA, Super AMOLED Plus, 480 x 800 pixeli
  • Conectivitate: HSPA+, Bluetooth 3.0, WiFi 802.11 a/b/g/n, NFC, DLNA
  • CPU: 1GHz, dual core
  • Camera: 8MP (principală), autofocus, bliț LED, 2MP (frontală)
  • Senzori: accelerometru, busola digitală, giroscop, senzor de luminozitate
  • Memorie: 16/32GB, slot microSD (carduri de până la 32GB)
  • Dimensiuni: 125.3 x 66.1 x 8.49, 116 grame
  • Baterie: 1650 mAh

Vom reveni în direct de la Mobile World Congress 2011, în Barcelona cu impresii live despre acest telefon!

MWC 2011: Samsung prezintă Galaxy S II, cel mai subțire smartphone din lume

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×