MWC 2011: HP Veer, un telefon mic dar puternic; iată-l În acțiune (Video)

2.997 ori
<b>MWC 2011: HP Veer, un telefon mic dar puternic; iată-l În acțiune (Video)</b>Printre marile companii prezente la MWC 2011, în Barcelona s-a numărat și HP, cu noile sale terminale bazate pe webOS, fructul achiziționării companiei Palm anul trecut. Portofliul HP pe 2011 include telefoane precum HP Pre 3 sau HP Veer, plus...

Printre marile companii prezente la MWC 2011, în Barcelona s-a numărat și HP, cu noile sale terminale bazate pe webOS, fructul achiziționării companiei Palm anul trecut. Portofliul HP pe 2011 include telefoane precum HP Pre 3 sau HP Veer, plus tableta TouchPad, prima cu webOS 3.0. Telefoanele rulează webOS 2.0, iar Veer poate fi urmărit în acțiune mai jos.

După cum se poate vedea și în acest clip hands on, terminalul este capabil de multitasking și chiar de a rula un joc NFS, în ciuda faptului că este un telefon de mici dimensiuni. Veer măsoară 15.1 mm în grosime și doar 84 mm în lungime, cântărind 103 grame. Ecranul său este un TFT capacitiv touch de 2.6 inch, suportând o rezoluție de 320 x 400 pixeli.

Terminalul încorporează și o tastatură QWERTY și vine cu memorie internă de 8 GB, conectivitate HSDPA, WiFi 802.11 b/g/n și o cameră de 5 megapixeli în partea din spate. Pentru a rula webOS 2.2, HP Veer folosește un procesor Scorpion de 800 MHz, împreună cu un GPU Adreno 205. Mai aflăm din același clip hands on că noul model HP suportă sincronizarea de calendare și conturi email fără probleme, indiferent de clientul folosit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×