MWC 2011: HP Pre 3 analizat În Barcelona, vine cu procesor de 1.4 GHz (Video)

1.971 ori
<b>MWC 2011: HP Pre 3 analizat În Barcelona, vine cu procesor de 1.4 GHz (Video)</b>Printre telefoanele pe care le-am analizat în Barcelona, în cadrul Mobile World Congress 2011 se numără și HP Pre 3, fructul colaborării dintre HP și Palm. Vă reamintim că Palm a fost achiziționată de Palm anul trecut, astfel că webOS este...

Printre telefoanele pe care le-am analizat în Barcelona, în cadrul Mobile World Congress 2011 se numără și HP Pre 3, fructul colaborării dintre HP și Palm. Vă reamintim că Palm a fost achiziționată de Palm anul trecut, astfel că webOS este acum proprietatea faimosului producător de PC-uri. HP Pre 3 rulează webOS 2.2 și se folosește de un procesor de 1.4 GHz pentru a face acest lucru.

Terminalul vine cu un ecran glossy de 3.5 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, iar dotările sale mai includ și o tastatură QWERTY glisantă, despre care aflăm că este cea mai lată de pe un terminal webOS. Interfața acestui handset este bazată pe o aranjare în formă de coloane de "cărți de joc", după cum menționează persoana de la standul HP.

Mai aflăm și că HP Pre 3 include o cameră de 5 megapixeli în partea din spate și că folosește un sistem de anulare a zgomotului de fond bazat pe 2 microfoane speciale. Așteptați-vă ca telefonul să sosească pe piață în trimestrul 2 al acestui an, în variante cu 8 sau 16GB memorie internă. Dotările acestui model webOS mai includ și 512MB RAM, suport HSDPA, WiFi b/g/n, captură 720p HD și A-GPS.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×