MWC 2011: HP Pre 3 analizat În Barcelona, vine cu procesor de 1.4 GHz (Video)

1.990 ori
<b>MWC 2011: HP Pre 3 analizat În Barcelona, vine cu procesor de 1.4 GHz (Video)</b>Printre telefoanele pe care le-am analizat în Barcelona, în cadrul Mobile World Congress 2011 se numără și HP Pre 3, fructul colaborării dintre HP și Palm. Vă reamintim că Palm a fost achiziționată de Palm anul trecut, astfel că webOS este...

Printre telefoanele pe care le-am analizat în Barcelona, în cadrul Mobile World Congress 2011 se numără și HP Pre 3, fructul colaborării dintre HP și Palm. Vă reamintim că Palm a fost achiziționată de Palm anul trecut, astfel că webOS este acum proprietatea faimosului producător de PC-uri. HP Pre 3 rulează webOS 2.2 și se folosește de un procesor de 1.4 GHz pentru a face acest lucru.

Terminalul vine cu un ecran glossy de 3.5 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, iar dotările sale mai includ și o tastatură QWERTY glisantă, despre care aflăm că este cea mai lată de pe un terminal webOS. Interfața acestui handset este bazată pe o aranjare în formă de coloane de "cărți de joc", după cum menționează persoana de la standul HP.

Mai aflăm și că HP Pre 3 include o cameră de 5 megapixeli în partea din spate și că folosește un sistem de anulare a zgomotului de fond bazat pe 2 microfoane speciale. Așteptați-vă ca telefonul să sosească pe piață în trimestrul 2 al acestui an, în variante cu 8 sau 16GB memorie internă. Dotările acestui model webOS mai includ și 512MB RAM, suport HSDPA, WiFi b/g/n, captură 720p HD și A-GPS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×