MWC 2011: HTC Wildfire S, prezentat de Mobilissimo.ro, direct din Barcelona (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.568 ori
<b>MWC 2011: HTC Wildfire S, prezentat de Mobilissimo.ro, direct din Barcelona (Video)</b>HTC Wildfire a fost unul dintre hiturile anului trecut, prin faptul că terminalul sosea la un preț foarte accesibil și oferea experienta Android publicului de masă. Ei bine Wildfire S continuă ce a început predecesorul său, iar handsetul anunțat...

HTC Wildfire a fost unul dintre hiturile anului trecut, prin faptul că terminalul sosea la un preț foarte accesibil și oferea experienta Android publicului de masă. Ei bine Wildfire S continuă ce a început predecesorul său, iar handsetul anunțat ieri a fost prezentat într-o experiență hands-on trimisului nostru în Barcelona, Zsolt Tamassy.

Observăm imediat că HTC Wildfire S este un terminal foarte compact, el sosind cu un ecran de 3.2 inch cu rezoluție de 320 x 480 pixeli și o carcasă elegantă, cu grosime de 12.4 mm. Noul HTC rulează Android 2.3 cu interfața HTC Sense și vine cu o cameră de 5 megapixeli, despre care ni se vorbește la finalul clipului hands-on. Telefonul folosește un CPU de 600 MHz, în tandem cu 512MB ROM și 512MB RAM.

Bateria sa de 1230 mAh poate funcționa până la 430 de minute de convorbire GSM. Handsetul mai vine și cu GPS, slot microSD și este capabil de conectivitate quad band GSM/GPRS/EDGE. Să vedem cât de scăzut este prețul său în comparație cu cel al predecesorului.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×