Faimosul joc Angry Birds sosește pe Windows Phone 7

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.425 ori
<b>Faimosul joc Angry Birds sosește pe Windows Phone 7</b>Compania finlandeză Rovio a anunțat recent că faimosul joc Angry Birds va sosi în sfârșit și pe platforma Windows Phone 7, după un incident care ne-ar fi făcut să credem că titlul nu va fi vreodată disponibil pe acest OS. Problemele au apărut...

Compania finlandeză Rovio a anunțat recent că faimosul joc Angry Birds va sosi în sfârșit și pe platforma Windows Phone 7, după un incident care ne-ar fi făcut să credem că titlul nu va fi vreodată disponibil pe acest OS. Problemele au apărut când la momentul lansării lui WP7, Angry Birds se număra printre jocurile suportate, iar iconul său apărea pe site-ul Microsoft fără permisiunea Rovio.

Oficialii gigantului software au afirmat că iconul era doar o reprezentare și nu jocul, el fiind inclus din greșeală în prezentările Windows Phone 7. Acum că problemele dintre companii s-au rezolvat, Angry Birds poate sosi pe sistemul de operare al celor de la Microsoft fără probleme. După ediții speciale de Crăciun și Sfântul Valentin, ne întrebam cu ce ne va mai uimi Rovio.

Producătorul jocului a declarat că va aștepta întâi actualizarea lui Windows Phone 7, cea sub numele de Mango, care va sosi în a doua jumătate a anului. Aceasta aduce multitasking în adevăratul sens al cuvântului și timpi mai buni de încărcare. La ora actuală Windows Phone Marketplace oferă peste 8000 de aplicații și începe să devină un magazin de aplicații demn de luat în calcul.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×