MWC 2011: Route 66 lansează aplicații de navigare GPS cu suport pentru realitate augmentată (Video)

1.802 ori
<b>MWC 2011: Route 66 lansează aplicații de navigare GPS cu suport pentru realitate augmentată (Video)</b>Compania Route 66 a anunțat la Mobile World Congress 2011 două noi aplicații foarte atractive, pe care vi le vom prezenta în următoarele rânduri. Prima este Route 66 Maps + Navigation, care rulează pe telefoanele Android, iar celălalt soft este...

Compania Route 66 a anunțat la Mobile World Congress 2011 două noi aplicații foarte atractive, pe care vi le vom prezenta în următoarele rânduri. Prima este Route 66 Maps + Navigation, care rulează pe telefoanele Android, iar celălalt soft este Drive & Walk pentru telefoanele Samsung Android.

Atât Drive & Walk, cât și Route 66 Maps + Navigation includ funcția "Follow Me", care se folosește de tehnologia Augmented Reality pentru a vă duce mai rapid la destinație. Clipul de mai jos este edificator în această privință. Menționăm că Drive & Walk a fost dezvoltat de Route 66 în parteneriat cu NAVTEQ, iar hărțile aplicației Route 66 Maps sunt furnizate de către TomTom.

Peste 100 de hărți TomTom sunt disponibile în aplicație, iar funcția Follow Me va face navigarea de tip Augmented Reality mai. Utilizatorii pot naviga pe hărți în orice direcție, folosind gesturi multitouch și trebuie să menționăm că aplicațiile vor sosi în curând în Android Market, cu 30 de zile de navigare gratuită drept bonus. Pentru o licență extinsă va trebui să plătiți.

Route 66 Maps + Navigation este disponibil în 57 de limbi și include opțiuni precum Real Time Traffic sau avertizare pentru radare. Revenind la Follow Me, această funcție vă prezintă un clip video real time al străzii pe care mergeți cu automobilul, folosind camera telefonului sau tabletei și adaugă o mașină virtuală 3D care conduce în fața dumneavoastră, pentru o navigare mai ușoară.

Mai multe detalii aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×