Mobile World Congress 2011 - ziua Întâi, pe scurt

1.807 ori
<b>Mobile World Congress 2011 - ziua Întâi, pe scurt</b>Ziua de duminică, 13 februarie a însemnat și debutul lui MWC 2011, sau mai bine zis prefața acestui eveniment, care a luat startul oficial astăzi, pe 14 februarie. Cu această ocazie am asistat la debutul lui Samsung Galaxy S II și al tabletei...

Ziua de duminică, 13 februarie a însemnat și debutul lui MWC 2011, sau mai bine zis prefața acestui eveniment, care a luat startul oficial astăzi, pe 14 februarie. Cu această ocazie am asistat la debutul lui Samsung Galaxy S II și al tabletei Galaxy Tab 10.1, în vreme ce Sony Ericsson a anunțat în sfârșit PSP Phone aka Xperia Play.

Nokia a anunțat oficial că respinge Android drept variantă de platforma adoptabilă pe viitor, rămânând în continuare fideli celor de la Microsoft. în plus, am putut vedea din nou imagini cu primul concept de telefon Nokia cu Windows Phone 7, asta în vreme ce Stephen Elop, CEO al companiei finlandeze ne explica viitoarea strategie a producătorului de telefoane.

Sony Ericsson a prezentat nu mai puțin de 3 noi modele Xperia: Neo, Pro și Play. Dacă Xperia Play ne este deja familiar, fiind practic un Xperia X10 cu taste de gaming și Android 2.3, Xperia Pro este un Play cu tastatură glisantă, iar Neo poate fi considerat urmașul lui Vivaz, datorită camerei excelente.

Samsung a avut un eveniment foarte reușit aseară, prezentând noul Galaxy S, care vine cu procesor dual core, de 4 ori mai multe codecuri video decât rivalii săi și un display Super AMOLED Plus foarte atractiv de 4.3 inch. V-am spus și că acesta este acum cel mai subțire smartphone din lume și nu Xperia Arc? Galaxy S II a fost urmat imediat de prezentarea lui Galaxy Tab 10.1, tableta cu ecran de 10 inch, care îi urmează primului Samsung Galaxy Tab.

am asistat la debutul lui Samsung Galaxy S II și al tabletei Galaxy Tab 10.1

Acest slate este un model dual core cu Android 3.0 la bord, o cameră de 8 megapixeli și conectivitate HSPA+. în altă ordine de idei, reporterul nostru Zsolt Tamassy a ajuns cu bine în Barcelona, după numeroase peripeții și a fost chiar participant la conferința de presă Samsung. Epopeea Mobilissimo în orașul spaniol continuă și în această săptămână, cu informații proaspete de la MWC, live blogging, experiențe hands on cu telefoane de top și interviuri.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×