MWC 2011: Sony Ericsson Xperia Pro, Android 2.3 + tastatură glisantă... și mai mult! (Video)

3.750 ori
<b>MWC 2011: Sony Ericsson Xperia Pro, Android 2.3 + tastatură glisantă... și mai mult! (Video)</b>încă o privire aruncată îndeaproape de către trimisul nostru Zsolt la MWC 2011! De această dată este vorba despre Sony Ericsson Xperia Pro, care amintește de PSP Phone aka Xperia Play, în special prin design. Ei bine, diferența dintre cele două...

încă o privire aruncată îndeaproape de către trimisul nostru Zsolt la MWC 2011! De această dată este vorba despre Sony Ericsson Xperia Pro, care amintește de PSP Phone aka Xperia Play, în special prin design. Ei bine, diferența dintre cele două este faptul că secțiunea glisantă include o tastatură QWERTY și nu controale pentru gaming.

Observăm în acțiune widgeturile din Android 2.3 Gingerbread și facem o scurtă trecere prin meniul handsetului, în exclusivitate atât pentru Mobilissimo, cât și pentru site-ul înfrățit GSMDome.com. Peste Gingerbread a fost aplicat "stratul" software specific Sony Ericsson, care va customiza experiența oferită utilizatorului.

Aveți la dispoziție un sistem de control prin gesturi, care va face widgeturile să plutească pe ecran, fiind foarte ușor de accesat. Aveți la dispoziție shortcuturi omniprezente pe display, astfel că veți ajunge oricând la funcțiile esențiale ale handsetului. Lista de aplicații de pe terminal este împărțită în pagini, iar iconurile pot fi sortate după preferința utilizatorului.

Ca și în cazul lui Xperia Arc, telefonul beneficiază de aportul tehnologiei Bravia, care îmbunătățește calitatea imaginii. Observăm și tastatura glisantă a acestui handset, care pare foarte user-friendly. Mai multe detalii vor sosi în curând, tot de la Barcelona, deci rămâneți pe Mobilissimo!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×