MWC 2012: Android și Intel merg pe un drum comun cu … mascote (video)

Autor:  | Publicat în:  Intel 886 ori
<b>MWC 2012: Android și Intel merg pe un drum comun cu … mascote (video)</b>Google și Intel împărtășesc tehnologie împreună spre a dezvolta telefoane cu Android. Unul dintre primele telefoane Android cu procesor Intel va fi Orange Santa Clara - acesta este numele său de cod. Va fi un smartphone ieftin, cel puțin așa se...

Google și Intel împărtășesc tehnologie împreună spre a dezvolta telefoane cu Android. Unul dintre primele telefoane Android cu procesor Intel va fi Orange Santa Clara - acesta este numele său de cod. Va fi un smartphone ieftin, cel puțin așa se prefigurează acum.

Pentru a celebra sosirea Intel în ecosistemul Android au fost aduse o serie de mascote la MWC Barcelona 2012. Le vedeți în imaginile de mai jos cât și în clip:

Mascote Intel Android

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×