MWC 2012: Samsung Galaxy Beam Într-un preview hands-on - iată telefonul cu proiector din Barcelona (Video)

1.918 ori
<b>MWC 2012: Samsung Galaxy Beam Într-un preview hands-on - iată telefonul cu proiector din Barcelona (Video)</b>Chiar dacă Samsung nu a avut o conferință specială la Mobile World Congress în acest an, asta nu înseamnă că producătorul sud coreean nu a avut produse interesante expuse la standul său. Printre acestea se numără și telefonul cu proiector...

Chiar dacă Samsung nu a avut o conferință specială la Mobile World Congress în acest an, asta nu înseamnă că producătorul sud coreean nu a avut produse interesante expuse la standul său. Printre acestea se numără și telefonul cu proiector Samsung Galaxy Beam, pe care îl vedeți în acțiune mai jos. Zsolt, trimisul nostru la Barcelona a filmat telefonul în acțiune și are detalii despre el.

Ideea de telefon cu proiector nu este chiar nouă, de vreme ce am mai văzut prototipuri de acest gen și la alte ediții MWC, dar nici un model nu a cunoscut succesul comercial până acum. Ni se promit 2-3 ore de proiecție video cu Galaxy Beam, dacă am înțeles bine din acest clip gălăgios. Se pare că multă lume dorea să testeze handsetul cu proiector! și acum hai să aflăm ce ne rezervă el la capitolul dotări hardware:

  • Dimensiuni: 12.5 mm grosime, greutate 145.3 grame
  • Display: Super AMOLED, 4 inch, 480 x 800 pixeli
  • Memorie: 8 GB internă, 768 MB RAM, slot microSD
  • Conectivitate: HSDPA 14.4 Mbps, WiFi, Bluetooth 3.0, microUSB 2.0
  • Camera: 5MP, autofocus, bliț LED, captura video 720p la 30 fps, camera de 1.3MP frontală
  • CPU: dual core, 1GHz, Cortex A9
  • Baterie: Li-Ion 2000 mAh
  • Alte dotări: accelerometru, giroscop, senzor de proximitate, busolă

Telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread, vine cu interfața TouchWiz 4.0 și pare promițător pentru cei care lucrează în domeniul business. Imaginați-vă o prezentare PowerPoint expusă complet pe telefon, folosind proiectorul său. și fiindcă am amintit de proiector, acesta este unul TI DLP nHD, de 15 lumens și poate proiecta imagini cu diagonală de până la 50 inch. Lampa proiectorului va rezista la 20.000 de ore de funcționare, ceea ce înseamnă destul de mult și după standarde moderne.

Mai multe detalii în clipul hands on!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×