MWC 2012: Emporia Connect hands on, telefon cu clapetă pentru cei bătrâni (Video)

3.387 ori
<b>MWC 2012: Emporia Connect hands on, telefon cu clapetă pentru cei bătrâni (Video)</b>La MWC 2012 am văzut pe lângă cele mai noi și mai tari smartphone-uri și câteva tehnologii pentru persoanele în vârstă și cele cu probleme. Printre acestea se numără și Emporia Connect, un telefon pentru bătrâni care adopta un design de...

La MWC 2012 am văzut pe lângă cele mai noi și mai tari smartphone-uri și câteva tehnologii pentru persoanele în vârstă și cele cu probleme. Printre acestea se numără și Emporia Connect, un telefon pentru bătrâni care adopta un design de handset cu clapetă. Mai multe detalii aflați mai jos.

în preview-ul video de mai jos vedeți și câteva jocuri de "gimnastică pentru creier", care ajută persoanele în vârstă să își mențină mintea sprintenă și să evite degenerarea mentală sau senilitatea. în ce privește telefonul, el vine cu butoane mari, două ecrane color și o carcasă din plastic rezistent. Iată și lista sa de dotări:

  • Display: 2.8 inch, TFT, 240 x 320 pixeli
  • Camera: 3 MP
  • Memorie: slot microSD
  • Conectivitate: GPS, 3G
  • Alte dotări: jocuri preinstalate

Handsetul vine cu un sistem de memento-uri pentru zilele de naștere, o aplicație pentru vreme, un sistem de apelare de urgență cu 5 numere prestabilite și un buton special pentru urgențe. Acesta pune în funcțiune GPS-ul și permite localizarea persoanei care se simte rău, de exemplu. Difuzoarele acestui telefon sunt compatibile cu aparatele auditive, deci încă un plus pentru cei în vârstă. Dacă aveți bunici și vreți ca ei să fie moderni, Emporia Connect ar fi soluția.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×