MWC 2012: Sony PS Vita hands-on - realitatea augmentată la putere! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.693 ori
<b>MWC 2012: Sony PS Vita hands-on - realitatea augmentată la putere! (Video)</b>Pe lângă telefoanele sale Xperia, Sony a adus în Barcelona și nouă consola PS Vita, pe care o găsiți la vânzare și în România și pe care o avem și noi în teste chiar acum. Consola quad-core ne-a fost prezentată de către o drăguță...

Pe lângă telefoanele sale Xperia, Sony a adus în Barcelona și nouă consola PS Vita, pe care o găsiți la vânzare și în România și pe care o avem și noi în teste chiar acum. Consola quad-core ne-a fost prezentată de către o drăguță reprezentată Sony, după cum se vede mai jos.

Prezentarea s-a axat pe funcția de realitate augmentată, care pune în evidență camera din spate a consolei. Astfel, folosind camera și jocul Reality Fighter, puteți plasa 2 luptători pe masa voastră din sufragerie, pe birou sau oriunde doriți și apoi lupta va începe. Folosind cartelele speciale pentru funcția de realitate augmentată puteți declanșa noi funcții, mutând luptătorii sau puteți folosi cele 6 cartele, ce vor fi interpretate de cameră drept căsuțe în jocul Fireworks sau părți ale unui stadion în Table Football. Iată și specificațiile consolei:

  • Dimensiuni: 18.6 mm grosime
  • CPU: quad core, ARM Cortex A9
  • Display: 5 inch, touchscreen, OLED, 960 x 544 pixeli, touchpad în spate
  • Camera: în spate și frontală, 0.3MP
  • Conectivitate: GPS, WiFi, 3G, Bluetooth
  • Memorie: slot pentru carduri de memorie PS Vită, 512 MNB RAM, 128 MB VRAM

Vă reamintesc că terminalul costă în jur de 1100 de lei în varianta WiFi sau puțin peste 1400 de lei în cea 3G. Noi avem teste versiunea 3G, care vine și cu GPS, cu un browser web eficient, cu o tastatură virtuală comodă și chiar și cu o aplicație Twitter. Aceasta este doar o mică parte din potențialul consolei, care vă va fi dezvăluit în curând în recenzia noastră completă.

;

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×