MWC 2012: Nokia Asha 302 Într-un preview detaliat - handset low end cu browser nou, Microsoft Exchange (Video)

3.014 ori
<b>MWC 2012: Nokia Asha 302 Într-un preview detaliat - handset low end cu browser nou, Microsoft Exchange (Video)</b>E deja clar faptul că viitorul Nokia stă în seria Asha și cea Lumia... plus câte un hit Symbian pentru nostalgici. La MWC 2012 au fost anunțate 3 noi telefoane Asha, printre care și Nokia Asha 302, pe care îl puteți vedea filmat mai jos și...

E deja clar faptul că viitorul Nokia stă în seria Asha și cea Lumia... plus câte un hit Symbian pentru nostalgici. La MWC 2012 au fost anunțate 3 noi telefoane Asha, printre care și Nokia Asha 302, pe care îl puteți vedea filmat mai jos și într-o galerie foto interesantă. Telefonul arată și se comporta bine, pentru un device ieftin cu S40 la bord drept platformă.

Telefonul dispune de widgeturi pe care le puteți personaliza, de o funcție de socializare, iar designul său cu bandă metalică în jurul corpului handsetului nu arată deloc rău. Dacă țineți apăsat butonul Space veți putea activa și dezactiva funcția WiFi, iar tastatura acestui nou Asha pare foarte comoda. Partea din spate include un capac din aluminiu pentru baterie și sunt sigur că acel difuzor de lângă camera are un volum ridicat, cum ne-a obișnuit Nokia.

  • Dimensiuni: 13.5 mm grosime, 106 grame greutate
  • Display: TFT, 2.4 inch, 240 x 320 pixeli
  • Memorie: 100 MB internă, 256 MB ROM, 128 MB RAM, slot microSD
  • Conectivitate: HSDPA 14.4 Mbps, WiFi, Bluetooth 2.1, microUSB 2.0
  • Camera: 3.15 MP, captura video VGA la 15 fps
  • CPU: 1GHz
  • Baterie: Li-Ion 1320 mAh
  • Alte dotări: radio FM stereo

Nokia Asha 302 vine și cu un nou browser HTML5, care comprimă datele cu până la 90% pentru un consum mai scăzut de date, plus Microsoft Exchange pentru funcția email și pentru calendarele voastre. Tastatura sa îmi aminteste ușor de Nokia E6, dar în acest caz nu avem la dispoziție un touchscreen. Acest telefon va costa 95 de euro și rămâne totuși un feature phone, care nu vine cu Nokia Maps, din păcate.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×