MWC 2012: Panasonic Eluga filmează sub apă

1.527 ori
<b>MWC 2012: Panasonic Eluga filmează sub apă</b>Colegul nostru Zsolt a reușit să filmeze smartphone-ul Panasonic destinat să cucerească piața europeană. A încercat să vadă dacă acesta filmează sub apă și se pare că include această funcție. Nu merge chiar din prima, dar cu răbdare poate...

Colegul nostru Zsolt a reușit să filmeze smartphone-ul Panasonic destinat să cucerească piața europeană. A încercat să vadă dacă acesta filmează sub apă și se pare că include această funcție. Nu merge chiar din prima, dar cu răbdare poate să ofere captură video și de sub apă. Nu poate să fotografieze sub apă.

Panasonic Eluga este un smartphone aparte fiind unul de top, dar și rezistent la apă și praf, dar fără să se simtă asta în design sau în greutatea telefonului. Vă reamintesc datele hardware pentru smartphone-ul japonez:

Telefon
Date tehnice
Panasonic Eluga
EcranOLED capacitiv de 4.3 inch cu rezoluție 540x960 pixeli
ProcesorTI OMAP 4430 dual-core la 1 GHz
Memorie1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, fără slot pentru microSD
GPU-
Sistem de operareAndroid 2.3 Gingerbread și update promis la Android 4.0
Conectivitate3G cu viteze de download de până la 21 Mbps, Wi-Fi b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 2.1, microUSB
Cameră foto și video8 Megapixeli, autofocus, LED flash, touch focus, geo-tagging, cameră secundară
Baterie1.150 mAh
Greutate103 gr.
Grosime7.8 mm
Disponibilitate EuropaAprilie 2012

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×