MWC 2012: LG Optimus Vu preview - telefonul cu ecran de 5 inch 4:3 (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.495 ori
<b>MWC 2012: LG Optimus Vu preview - telefonul cu ecran de 5 inch 4:3 (Video)</b>Rivalul cel mai mare pentru Galaxy Note vine de la LG și poartă numele de LG Optimus Vu. Acesta este un device cu ecran de 5 inch și aspect al ecranului de 4:3, deci un format neobișnuit de terminal. Dotările sale sunt inferioare lui Galaxy Note, dar...

Rivalul cel mai mare pentru Galaxy Note vine de la LG și poartă numele de LG Optimus Vu. Acesta este un device cu ecran de 5 inch și aspect al ecranului de 4:3, deci un format neobișnuit de terminal. Dotările sale sunt inferioare lui Galaxy Note, dar rămân în continuare destul de bune, iar smartphone-ul arata foarte bine. îl puteți vedea în acțiune în clipul de mai jos și detaliat într-o galerie la finalul articolului.

Deocamdată telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread, dar va primi Android 4.0 în curând, conform persoanei de la standul LG. Producătorul asiatic afirma că datorită aspectului 4:3 acest terminal nu are "zone moarte" atunci când citiți reviste sau e-books, astfel că device-ul afișează mai multă informație pe ecran. Va exista și un Optimus Vu Pen, un stylus inclus la pachet cu telefonul, dar care nu se introduce în vreo fantă a lui Vu, ci vine separat sub forma unui veritabil pix. Iată și specificațiile lui Optimus Vu:

  • Dimensiuni: 8.5 mm grosime, 168 grame greutate
  • Display: IPS LCD, 5 inch, 1024 x 768 pixeli
  • Memorie: 32 GB internă, 1 GB RAM, slot microSD
  • Conectivitate: LTE, HSDPA, WiFi, DLNA, Bluetooth 3.0, microUSB 2.0
  • Camera: 8MP, autofocus, bliț LED, captura video 1080p 30 fps, camera secundară 1.3MP
  • CPU: Qualcomm MSM8660 Snapdragon, dual core, 1.5GHz, GPU Adreno 220
  • Baterie: Li-Ion 2080 mAh
  • Alte dotări: accelerometru, giroscop, busola, AGPS, HDMI

LG Optimus Vu este cel mai subțire terminal LTE din categoria sa, afirma LG, iar aderenta părții sale din spate este de apreciat. Textura amintește ușor de piele, dar o piele mai "uzată" dacă vreți, pentru un efect vintage. Dacă vreți date de lansare, device-ul va sosi în Coreea de Sud la final de trimestru 2 și de abia peste câteva luni în Europa. în clipul nostru hands on aflați cum se iau notițele pe acest device, cum putem edita poze, ni se prezintă o revistă pe ecranul de 5 inch și fotografii de calitate pe același display.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×